Over Numaga webontwerp

 

Wij wonen en werken in Nijmegen.

Na het vertrek van de laatste Romeinen (in 406 na Chr.) liet Karel de Grote (743-814) hier zijn paleis op het nog steeds bestaande Valkhof bouwen. Dat is dus alweer meer dan 1200 jaar geleden.... waar blijft de tijd ;-)  
Nijmegen heette toen Numaga (nieuwe markt). Dat vonden we wel een mooie naam. Vandaar.

Werk en inspiratie

 

Wat mijzelf betreft: Mijn ervaring met Internet dateert van 1997 toen ik mijn eerste website online zette. Inmiddels zijn we over de 200 websites verder. Ik heb ondermeer een opleiding MO Nederlands (een lerarenopleiding destijds) gevolgd wat me goed uitkomt als ik je mag adviseren over de inhoud van je site. Verder heb ik tientallen jaren juridisch werk gedaan en advies gegeven over duurzaamheid en milieu. Puur uit interesse heb ik beroepsopleiding Traditionele Chinese Geneeswijzen (acupunctuur, Shiatsumassage, Tuina) afgerond en met die basis heb ik enige tijd gemasseerd. Puur vanwege de voldoening die dat geeft, ben ik al zo'n 35 jaar Yogaleraar.

Al met al voldoende achtergronden om me bij de meeste opdrachten goed te kunnen inleven.

Sandra is een groot deel van haar leven werkzaam in de zorg. Momenteel werkt zij als verpleegkundige. In het verleden heeft ze zich bezig gehouden met aromatherapie. Sandra houdt me scherp met haar goede ideeën en met een creatieve, kritische geest.

Shanra

 

Jaren geleden gaven we als Stichting Shanra advies over internet-gerelateerde zaken aan bedrijven en bedrijfjes op vooral het "alternatieve vlak". Inmiddels heeft het Internet voor velen zijn geheimzinnigheid grotendeels verloren: uitvoerig advies is zelden meer nodig. De stichting leidt daarom al jarenlang een slapend bestaan.

De naam Shanra was en bleef echter vertrouwd en daarom gebruiken we die af en toe als 'merk'.

 

We bouwen onze websites zelf ,van de grond omhoog of in samenwerking met en op basis van ontwerpen die zijn gemaakt door Media Beesign in Wenen.

Meer weten?

 

Nummers en cijfers

 

We zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder de naam Numaga Design met nummer 09158369.
Ons BTW nummer is: NL8156.79.166.B01, onze IBAN: NL13INGB0680868879 en BIC: INGBNL2A.

Hans van Meteren, Sandra Warmerdam